A blog Firefox és Chrome böngészőre van optimalizálva. Internet Explorerben egyes modulok, pl. az utolsó hozzászólás nem jelenik meg.

2012. július 13., péntek

Az iHerb hétvégi akciója (Rainbow Light multivitamin)

2012. július 16-án hétfőn 10.00-ig (magyar idő szerint 19.00-ig) a Rainbow Light márkájú 90 darabos férfi multivitamin és női multivitamin 22 USD helyett 12 USD. A kedvezményes ár fajtánként  csak 1 db termék vásárlására érvényes. 

Mindkét vitamin tartalmaz D3 vitamint, B-komplexet, emésztést javító enzimeket, probiotikumot és természetes növényi összetevőket, spirulinát, bioflavonoidot. A férfi multivitamin növényi összetevői között megtalálható a Saw Palmetto, ami a prosztata problémákat gyógyítja, a női vitaminban a Dong Quai gyökér kivonata található, ami kiegyensúlyozza az ösztrogén-progeszteron arányt, ezért a női nemi szervek működésének javítására, továbbá ízületi gyulladások kezelésére szokták alkalmazni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés írásakor az egymás közötti kommunikáció megkönnyítése érdekében a legördülő menüből választhatjátok a "Név/URL-cím"-et is, ilyenkor elég csak egy nicknevet megadni, URL cím nem szükséges.